top of page
SISTEME DE COFRARE & ACCESORII

Covired srl, inca din 2004, pune la dispozitia clientilor sai, sisteme complete de cofrare, atat din material lemnos cat si metalice. Pentru echiparea corespunzatoare, constructorii prezenti pe piata din Romania, pot achizitiona sau inchiria, sisteme complete sau parti componente ale acestora, cum ar fi: cofraje lemn; grinda lemn "H"; popi metalici extensibili; furca pop metalic; trepied pop metalic; distantiere metalice; cravate; profile "U"; pene metalice,etc.

​COFRAJE LEMN
Cofraje%20lemn_edited.jpg
Cofraje din lemn si accesorii

Cofrajele din lemn, sunt de fabricatie Italia sau Austria, cele 2 tari fiind cu traditie in fabricarea acestor produse.Placile de cofrag sunt realizate din lemn sortat, triplustratificat, finisat cu strat melaminic.

Grosimea placilor este de 27mm.(considerata cea mai rezistenta si eficienta de pe piata), latimea standard de 50cm., si cu lungimi variabile de: 200; 250; 300 si 350cm.

Utilizarea cofrajelor in constructii, aduc un plus calitativ lucrarilor executate, dar si o mai buna performanta in ceea ce privesc timpii de realizare a diverselor lucrari.

Pentru o rezistenta prelungita a cofrajelor, recomdanam folosirea unui lichid decofrant, acesta conservand mai bine proprietatile cofrajelor in timp.

​GRINDA LEMN TIP "H"
Grinda cofrag tip H
Grinda doka H
​POPI METALICI EXTENSIBILI

​Grinzile din lemn H20, sunt grinzi realizate din lemn sortat, triplustratificat de cea mai buna calitate.Ca si cofrajele, sunt de fabricatie Italia, sau Austria, respectand astfel toate Normele Europene in vigoare pentru Siguranta si Calitatea produselor.

Straturile de lemn, sunt lipite intre ele cu o rasina naturala, avand toxicitate 0(zero), lemnul fiind tratat la peste 100Grade Celsius, garantat astfel absenta daunatorilor.

Lungimile standard pentru aceste grinzi sunt:290cm; 390cm.;490cm.;590cm.; 600cm.

Pentru informatii in legatura cu stocurile disponibile, preturi si alte detalii, va rugam sa ne contactati pe mail sau la:

0747/023334

 

​Popii metalici, sunt unele din elementele importante in constructii, acestia fiind utilizati in general, la sustinerea panourilor si grinzilor cofrante.

Fac parte integranta din sistemul de cofrare, indeplinind rolul de a sustine si a calibra placile cofrate.

Dimensiunea cea mai intalnita pe piata constructiilor din Romania, este cea cu deschiderea minima de 200cm si maxim de 360cm.

Deasemeni, impreuna cu popii metalici extensibili, se mai regasesc furcile metalice dar si trepiezii metalici.

Furca metalica se aplica in partea superioara a popilor extensibili, pentru o mai buna siguranta a grinzilor tip H20.Furcile metalice, le regasiti in depozitul Covired srl, atat vopsite cat si zincate.

Trepiezii metalici, se monteaza in partea inferioara a popilor metalici reglabili, ajutand la stabilitatea acestora.

Trepiezii pentru popi, ii regasiti in depozitul nostru, atat in varianta zincata cat si vopsita.

In imaginile alaturate, va este prezentat si suportul metalic pentru popi, acesta fiind necesar doar la transportul si depozitarea popilor metalici.

 

ACCESORII COFRARE

Covired srl, pune la dispozitia constructorilor din Romania, o gama completa de accesorii necesare unui santier modern.

Toate elemenetele comercializate de catre noi, sunt de fabricatie Italia sau Austria, reprezentand astfel, in primul rand calitatea Europeana, la preturi adaptate pietei din Romania.

Distantiere metalice cu dimensiuni incepand de la 10cm. pana la 50cm.

Cravate zincate si vopsite pentru cofrarea stalpilor.

Placi compensatoare din tabla zincata, atat pentru colturi cat si pentru perete drept.

Profile metalice "U" zincate cu dimensiunea de 50cm. pana la 100cm.

Pene zincate si vopsite necesare distantierilor  sau cravatelor.

Stafe elicoidale zincate si vopsite de diverse dimensiuni.

Decofror necesar cofrajelor din lemn inainte si dupa turnarea betonului.

Pentru mai multe detalii:

0747/023334

0740/949822

bottom of page