top of page

CONTAINERE ORGANIZARE SANTIER

Covired srl, va pune la dispozitie o gama completa de containere, organizare santier, case de locuit, spatii birouri, cladiri utilitati, cladiri institutii, construite pe structura metalica, acoperite cu panouri sandwich de cea mai buna Calitate.

Materialele folosite de Covired srl, sunt de fabricatie Italia, respectand astfel toate Normele Europene in vigoare, in ceea ce priveste Calitatea dar si Siguranta produselor.

Deasemeni, de la inceputul anului 2014, Covired srl, doreste sa propuna pentru piata containerelor, cladirilor pe structuri metalice din Romania, un nou segment de produse, care poate fi foarte interesant pentru mediul privat, si anume,

"CASE SOCIALE".

    CASE SOCIALE
CONTAINERE MULTIROL
CONTAINERE BIROU

​Containerele MULTIROL, sunt o inovatie noua, ele fiind deasemeni construite pe o structura metalica usoara si rezistenta, peretii si acoperisul fiind realizati cu panouri sandwich, iar decorurile exterioare sunt finisate cu materiale tip AlucoBond.

Se pot utiliza intr-un spectru larg de activitati comerciale, de la puncte distributie a presei, chioscuri, puncte spalatorie, birouri informationale, pana la, baruri, sedii firma etc.

Containerele SHELTER, sunt containere special create pentru diverse utilizari profesionale, cum ar fi: rack baterii; spatiu generatoare de curent; spatiu pentru compresoare; spatiu echipamente sisteme fotovoltaice; spatiu pentru sisteme si instalatii BioGas; spatiu pentru echipamente de analiza a aerului si a mediului inconjurator; spatiu pentru sisteme de tratare a apelor.

Aceste containere sunt realizate din structura metalica foarte rezistenta, prevazute cu cale de acces dar si aerisiri, special proiectate pentru proiectele Dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pe mail sau pe numerele de telefon din site.

 Containerele tip birou, realizate pe structura metalica, peretii si acoperisul fiind alcatuiti din panouri sandwich cu spuma poliuretanica.

S-a dovedit in timp, ca panourile sandwich de cea mai buna calitate, sunt cele cu spuma poliuretanica, fiind bune izolatoare termice.

​CONTAINERE SHELTER
​MAGAZII METALICE
TOALETE "ECO"

Magaziile metalice, sunt realizate din tabla zincata, cu usa de acces pe una din laturile scurte, usa dotata cu sistem de inchidere tip yala, iar podeaua este realizata din lemn.Sunt disponibile in urmatoarele dimensiuni: 300;400;500;600cm.Lungime si cu o latime standard de 200cm. Utile pentru depozitare.

​CONTAINERE MARITIME

​Toalete Ecologice, atat din plastic special dar si din panouri sandwich pe structura metalica.Aceste toalete sunt dotate dupa necesitatea clientilor, cu chiuveta, dus, wc tip englezesc, wc tip turcesc, boiler incalzire apa, sistem de iluminat, bazine de scurgere sau cu sistem de deversare in canalizare daca exista posibilitatea conectarii cabinei la un astfel de sistem. Sunt realizate din materiale si schite agrementate de catre Comunitatea Europeana

Container organizare santier

​Containere maritime pentru transport sau depozitare, realizate conform Normelor Europene in vigoare, cu dimensiuni variabile.

Container GTM1.jpg
Container GTM3.jpg
bottom of page