top of page
SCHELA METALICA VOPSITA & ZINCATA

Schela metalica de la Covired srl, este de Fabricatie Italia, respectand astfel toate Normele Europene de Calitate si Siguranta.

Preturile practicate de catre Covired pentru schela metalica noua, dar si schela second-hand, sunt preturi promotionale, atat la vanzarea schelei cat si la inchirierea acesteia.

Schela metalica se livreaza conform cerintelor clientilor nostri, in configuratia dorita, pentru diferite lucrari de constructie si amenajari.

Componentele schelei se pot achizitiona si separat de modulele complete de schela metalica, astfel incat, clientul sa-si poata completa cu piesele necesare o schela pe care deja o detine.

 

Schela metalica de fatada zincata_
COMPONENTE SCHELA METALICA

​Cadru metalic

Modul schela
 
Modulul de schela este compus din cadre, diagonala si mainile curente, pe langa podina de lucru. Dimensiune 200X180cm. H.

 

Podina zincata
 
Este realizata din tabla zincata la cald, cu dimensiunea de 200X50cm.

Podina schela
Podina cu trapa

Podina cu trapa
 
Podina cu trapa este realizata pe structura metalica zincata, acoperita cu material policompozit foarte rezistent, dimensiunea de 200X50cm.

Lacat rotativ
 
Lacatul rotativ, este realizat din otel galvanizat, si face parte din sistemul de ancorare al schelei.

Lacat schela metalica

Lacat simplu

 Lacatul simplu, este realizat din otel galvanizat, si face parte din sistemul de ancorare al schelei.

Ancora
 

Ancora piesa principala pentru sistemul de ancorare al schelei, vine montata impreuna cu lacatul schelei.

Ancora schela metalica
Talpa fixa schela metalica
Talpa fixa
 

Talpile fixe se aplica in partea inferioara a cadrelor metalice, pentru o mai buna stabilitate a schelei metalice.

Talpa reglabila

 

Talpile reglabile, se aplica in partea inferioara a cadrelor, pentru stabilizarea schelei metalice.Dupa necesitati puteti opta pentru talpi de:15; 30 si 50 si 75cm.

Talpa reglabila schela metalica
Suport schela metalica
Suport cadre
 

Suportul de schela, este necesar la transportul si depozitarea schelei metalice, acesta nefiind necesar pentru montajul Capacitatea de stocare, este de 50 cadre.

Aparatoare schela metalica
Opritor picior
 

Opritorul de picior, este realizat din tabla zincata,  se monteaza pentru siguranta muncitorilor, si contra caderii sculelor.

Schela de interior
Schela interior
 

Schela de interior, cu o inaltime reglabila de la un minim de 110cm. pana la un maxim de 210cm.

Suport topogan
 

Suportul topogan pentru descarcarea deseurilor, este piesa principala in realizarea unui astfel de topogan.Este fabricat din teava patrata zincata.

Topogan evacuare moloz
Topogan evacuare moloz
Gura topogan
 

Gura topogan, se monteaza pe suportul topoganului.Este confectionata din material plastic foarte rezistent la impacturi.

Tub topogan
 

Tubul topoganului se monteaza in continuarea gurii topoganului, cu ajutorul lanturilor duin dotare.Au o lungime de 110cm.

Tub topogan evacuare moloz.
Plasa protectie schela.
Plasa schela
 

Plasa de protectie clasica, ce se monteaza pe schela metalica sau pe diverse alte obiective, pentru o mai buna protectie.

Schela metalica Schela fatada Schela santier Schela vanzare Schela chirie Schela Italia Schela romania Schela ieftina Schela fatada Schela constructii Schela ieftina Schela Romania Schela chirie Schela oferta Schela metalica ieftina Schela metalica Accesorii schela metalica Podina schela metalica Componente schela metalica Inchiriere schela metalica Vanzare schela 

bottom of page